Rólunk

Szia,

Máté vagyok és feleségemmel, Moncsival együtt örömmel köszöntünk a webshopunkban!
A mi történetünk röviden: mindig is a kihívások hajtottak, a rajzolás, és alkotás szeretete folyton jelen volt az életemben. Az elmúlt évek során több munkahelyen is dolgoztam, és az ott szerzett tapasztalatok pozitívan formálták az életemet. Időközben gépészmérnöki diplomát szereztem, különösen élvezve a tervezések folyamatait és megvalósításait. Feleségem a gyermekvédelem területén dolgozik már évek óta. Jelenleg első gyermekünk születését várjuk. Mindketten nagy családból származunk, és szeretetteljes környezetben nevelkedtünk, amiért nagyon hálásak vagyunk. A tervezés szeretete és a családi történeteink inspiráltak minket a Családfaműhely létrehozásában.

 

Mindennapi tevékenységünk során nem csupán egy hétköznapi terméket vagy dekorációt készítünk, hanem olyan egyedi családfákat, melyek az emlékek és családi kötelékek szimbólumai.
Ezért ez a termék számunkra nem csak egy egyszerű ajándéktárgy. A családfáink mélyebb értelmet hordoznak: egyetlen fa képes kifejezni a család fontosságát és az összetartozást, mely szeretetben gyökerezik és emlékekbe ágazik.